MEHMET ALİ ÜSTÜN

Ad Soyad :MEHMET ALİ ÜSTÜN
Telefon :
ÖZGEÇMİŞ

Afyonkarahisar İli/Emirdağ İlçesi/Veysel Köyü 1945 doğumlu.İlkokulu Veysel Köyünde Ortaokulu Emirdağ Ortaokulunda,Liseyi Bolvadin Lisesinde okudum.Eskişehir Yunus Emre İlköğretmen Okulunu bitirdim.Mardin ve Afyonun çeşitli köylerinde ilkokul öğretmenliği yaptıktan sonra ,Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünü bitirdim.Afyon /Emirdağ Lisesinde Fransızca öğretmenliği ,Afyon Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı,Eskişehir Gazi Meslek Lisesi ve Atatürk Lisesinde ve Ankara /Elmadağ Gümüşpala İlköğretim Okulunda Fransızca öğretmenliği yaptım.1990 yılında Eğitim-İş Sendikasının kurucu üyesi,Eğitim-İş dergisi yazı işleri müdürlüğü yaptım.Eğitim-İş ve Eğit-sen sendikalarının Eğitim-sen adı altında birleşmelerinde aktif görev aldım.1992 de emekli oldum.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu

CHPnet